HAWKS AFC Herning Privatlivspolitik

17. marts 2019 Hawks AFC databeskyttelses

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Den til enhver tid siddende bestyrelse i Hawks AFC Herning er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen

Kontaktperson: Formand Uffe Skov-Olesen formand@hawksafc.dk

Vores webstedsadresse er: https://hawksafc.dk

HAWKS AFC HERNING DATAANSVAR

Vi behandler dine personoplysninger jævnfør EU’s Databeskyttelsesforordning samt den danske databeskyttelses lov

Vi behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for klubbens virke, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Medlemsoplysninger

Navn, køn, adresse, indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato samt E-mailadresse.

Oplysninger om lønnede/ulønnede, frivillige, ledere og trænere
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse
Oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer
Oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest.

Indhentning af oplysninger
Hawks AFC får normalt oplysningerne fra dig. Der kan i nogle tilfælde være andre kilder:

• Offentlige myndigheder
    f.eks. skatteoplysninger ved udbetaling af løn, indhentelse af børneattester.
  • Sociale medier
    f.eks. messenger/facebook hvor du selv kontakter klubben med persondata.
  • Idrættens hovedorganisationer
    f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner og kursusdeltagelse
  • Kontaktformularer
    Vi indsamler de data, som vises i formularen.

Vi behandler kun personoplysninger ud fra lovlige interesser

Vi behandler dine medlemsoplysninger med baggrund i berettigede (legitime) interesser som:

• Udøvelse af idrætsaktivitet, f.eks. udfærdigelse af holdkort, holdopstillinger, interne resultatlister m.v.
  • ·Behandling i henhold til klubbens vedtægterne, herunder i forhold til generalforsamlingen.
  • Opkrævning og betaling af kontingent m.v.
  • Billeder der afbilder en aktivitetet eller situation i foreningen
  • Vidergvielse almindelige personoplysninger til f.eks. DAFF, DIF og DGI i forbindelse med idrætsaktiviteter.
  • Vidergvielse af personoplysninger til kommune, i forbindelse med ansøgning til tilskud til forening og statistikker over medlemmer.
  • Da Hawks AFC er underlagt andre idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer  A
  • Der kan for børn og unge under 18 år, behandles oplysninger om forældrene

Medier
Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Login (Hawks AFC Konto)

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Brugere

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter dog ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.